lauantai 22. elokuuta 2015

Luurangot kaapissa

Että voi ihminen tulla iloiseksi vaatekaapeista! Tässä asunnossa ei täkäläiseen tapaan ollut kiinteitä kaappeja keittiötä ja eteistä lukuun ottamatta. En osannut Espoossa pakatessani ollenkaan ajatella, kuinka pitkään vaatteeni viettäisivät enemmän tai vähemmän nätisti pakattuina vähintään metrin korkuisissa laatikoissa - iloisesti sikin sokin. On tässä käynyt vähän vaatevalikoima parin viikon aikana vähiin. Kannattaisi muuttaa useammin, niin olisivat tällaiset rutiinit paremmin hallussa.

 

Viikonlopun alkajaisiksi tarttuivat nikkarimiehet kuitenkin taas työkaluihinsa ja nopeasti olivat kaapit kasassa. Master bedroomiin saatiin molemmille oma kaappi ja Elsa sai samanlaisen. Pienemmät lapset hoideltiin senkeillä ja lipastoilla. Suih vain ja vaatteetkin asettuivat hyllyilleen! Nyt puuttuvat enää vaatekaappien vetimet, jotka unohtuivat ostoslistalta, mutta löydän varmaan täältä jotkut kivat. 



Koska olimme olleet iltapäivään mennessä niin tehokkaita, päätimme karistaa äkkiä Riian tomut jaloistamme. Auton nokka siis kohti Jurmalaa. Ihana ranta, ihana sää, ihanan lämmintä vettä!
Jurmala on kyllä ihan lempparipaikkojani täällä. Alue on iso ja ranta pitkä ja puhdas. Jurmalasta tulee mieleen Hanko kaikkine pitsihuviloineen, mutta niitäpä on kymmenkertainen määrä. Ja huviloiden välissä voi sitten ihmetellä toinen toistaan prameampia venäläisiä ökytaloja. Jurmalaan on päästävä pian taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti