sunnuntai 16. elokuuta 2015

Vallan villi viikonloppu



Lauantain aamiaisesta haluttiin vähän herkumpi ja siksi suunnattiiin kahvin tippuessa naapuriin torille. Koriin kertyi pensasmustikoita, karhunvattuja, koko kilo kirsikkatomaatteja, herneitä ja porkkanoita. Hintaa satsille kertyi alle kymppi! Kukkaro kiittää tästä naapurista.


Ja näillä eväillä jaksoi hyvin myös joogata. Testattiin ensimmäistä kertaa Yoogaia-palvelua ja heti kolmen treenin verran. Nyt kyllä huomaa käsivarsissa ja rintalihaksissa, että alaspäin katsovaa koiraa on kokeiltu. Tytöillä ei tietenkään tunnu missään...
Illalla oli tarkoitus mennä vanhaan kaupunkiin ennen leffaa, mutta heti keskustaa lähestyttäessä huomasimme, että täällähän tapahtuu jotain. Käynnissä oli Riga Svetki -niminen kesätapahtuma ja Daugavan ranta oli täynnä ihmisiä, esiintymislavoja, myyntikojuja ja ravintoloita. Ehdittiin me leffaankin, mutta vanha kaupunki jäi nyt näkemättä. Tapahtuma selitti senkin, miksi bussilippumme eivät toimineet. Kaupunki tarjosi festarin ajaksi ilmaiset kyydit kaikille. Illalla yleisöä ja meitä jo kotiinkin ehtineitä hemmoteltiin mahtavalla ilotulituksella. 


Yöllä saapui kotiin retkikunta naapurimaasta. Miesväki oli lähtenyt ostoksille Liettuan Ikeaan. Yritettiin ostaa puuttuvia vaatekaappeja mökkitarpeet mielessä, mutta saas nähdä, kuinka kävi. Sunnuntai saatiin kuitenkin kotoisasti kulumaan kuusiokoloavaimia väännellessä. Iltakävely läheiseen muistomerkkipuistoon Uzvaras parksiin tuli tarpeeseen ja yksi helteinen päivä käntyi taas kohti yötä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti