keskiviikko 19. elokuuta 2015

On arki alkava!

Tänään herättiin kukonlaulun aikaan, koska edessä oli jännittävä ensimmäinen koulupäivä International School of Latviassa. 


Ilmassa oli lapsesta riippuen jännitystä, innostusta tai jopa lievää paniikkia. Puurolautasensa sai kuitenkin jokainen tyhjäksi, ja koko porukka oli kuin ihmeen kaupalla ajoissa bussipysäkillä reppuineen ja eväineen. 





Koska olimme taas pelanneet varman päälle, niin olimme koululla ekoina. Sydämellinen rehtori otti meidät vastaan ja ehdotti kahvikupillista lämmikkeesksi. Ohjelmassa olisi lipunnosto ja avajaiset koulun pihalla. Juhlallisuuksien jälkeen oppilaat lähtivät marssimaan luokkiinsa, ja minä katsoin parhaalsi poistua vähin äänin paikalta. Jännitti kyllä melkoisesti minuakin! 


Ensimmäinen virallinen kotiäitipäiväni kuluii lähinnä ihmetellessä. Odottelin kovasti kuulumisia koululta, ja tulihan niitä heti päivän päätyttyä. Jännää, sekavaa, mukavaa ja NÄLKÄ! Evästarjoilusysteemini ei vielä ihan kaikkien osalta ollut hoitunut, mutta tästä on hyvä jatkaa. Päivällisen uunilohen olin onneksi tajunnut laittaa valmistumaan, kun bussi saapuisi kotipysäkille, ja nyt uunissa muhii vielä makaronilaatikko huomiseksi evääksi. 

Läksyjä ei vielä tänään tullut, mutta lomakkeita lastenkin luettavaksi ja allekirjoitettavaksi melkoinen kasa. Huomiseen lukujärjestykseen kukin valmistautuu omalla tavallaan, mutta unta ei varmaan tarvitse tänään houkutella. 




2 kommenttia:

  1. Hyvää arkea vain sinne! On tosi kivaa kun kirjoittelet kuulumisia. Näitä on mukava luke! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sari! Toistaiseksi ainakin näitä on kiva kirjoittaa :).

    VastaaPoista